Werkwijze

Sijmonsma Parketvloeren wordt gerund door Meester Parketteur Simon Sijmonsma. Dit houdt in dat Simon is aangesloten bij het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs, waarvan er nog niet veel actief zijn in Nederland. Meester Parketteurs hebben minimaal vijf jaar praktijkervaring, zijn in het bezit van een erkend niveau 3 vakdiploma Allround parketteur of hebben via een EVC-traject aangetoond aan deze diploma-eisen te voldoen. Simon is thuis in alle aspecten van het verwerken en renoveren van parket- en houten vloeren; een echte liefhebber dus.

Doordat we een kleinschalig bedrijf zijn, kunnen de lijnen niet korter zijn. Simon komt persoonlijk langs om uw wensen te bespreken, de betreffende ruimte te bekijken en uitgebreid en vrijblijvend advies te geven. We zijn erop gebrand elk project, of dit nu een woning of bedrijfspand is, tot in perfectie af te ronden. We werken ook graag samen met aannemers, architecten en andere specialisten en leveranciers om tot de beste resultaten te komen.

Zakelijk

Sijmonsma Parketvloeren is een groot voorstander van ‘samen sta je sterker’. We onderhouden dan ook nauwe banden met aannemers, architecten en adviesbureaus. Samen met hen denken we graag mee over hoe we een project tot een goed einde kunnen brengen en wat wij daarin kunnen betekenen. Onze speerpunten hierin zijn onze service en flexibiliteit. We komen graag langs om de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

Particulier

Een parketvloer is de ultieme finishing touch in een woning. Meubels, de kleur verf op de muren, de verlichting; het komt allemaal net even wat meer naar voren met een mooie houten vloer. Maar een woning is tegelijkertijd uw thuis. Daarom is het belangrijk dat u helemaal achter de vloerkeuze staat; u moet er immers lang mee doen. Wij denken graag met u mee over uw wensen in de betreffende ruimte. U krijgt van ons altijd een eerlijk en vrijblijvend advies.

TalithaCornelisseFotografie-51