Inspiratie

Elke ruimte is anders en elke vloer is anders. Het is dan ook begrijpelijk dat u een weloverwogen keuze wilt maken. Op deze pagina bieden we u de nodige inspiratie om u te helpen met het maken van een keuze. U vindt hier verschillende projecten, technieken en vloer- en houtsoorten. Onthoud echter dat kiezen vanaf een foto moeilijk is; het is beter om een vloer van verschillende hoeken te bekijken, te zien wat de lichtinval doet en wat voor soort hout het beste past in de ruimte. Wij komen daarom graag langs met verschillende houtsoorten en patroonvoorbeelden, zodat u direct kunt zien hoe het eruit ziet en hoe het voelt.

Blog

Hout kan altijd
Ga je verbouwen, een huis kopen of misschien zelfs wel een compleet nieuw huis bouwen? Dan komt er een moment waarop je na moet denken over een vloer.

Logo-gilde-Diap-M-

Sijmonsma Parketvloeren wordt gerund door Meester Parketteur Simon Sijmonsma. Als Meester Parketteurs heeft Simon al meer dan vijf jaar praktijkervaring en is hij in het bezit van een erkend niveau 3 vakdiploma Allround parketteur. Simon is thuis in alle aspecten van het verwerken en renoveren van parket- en houten vloeren.

Als echte liefhebber van houten vloeren, is Simon Sijmonsma al jaren actief in de wereld van parket en alles wat daarmee samenhangt. Geen project is hem te uitdagend en geen vraag is hem te gek. Neem gerust contact op voor een persoonlijke kennismaking via info@sijmonsmaparketvloeren.nl.